Maling av beste kvalitet

Pasteller i stuen

Hvert år undersøker våre fargeeksperter hos Sadolin de rådende trendene innen design og mote over hele verden. Det gir oss en spennende oversikt over hva fremtiden har å by på, og gjør at vi er fremsynte når det gjelder kommende trender. I år har vi tatt trendspaningen enda et skritt videre og fått hjelp av kjente innredningsbloggere, som har fått tolke våre trendfarger. Her ser du resultatet av samarbeidet med Mette, Camilla Marie og Tatiana som står bak den danske bloggen homesick.nu.

– Samarbeidet med Sadolin har virkelig åpnet øynene våre. Vi har oppdaget hvor moro det er å bruke maling på veggene og ble positivt overrasket over hvor enkelt det var å male og skape mønstre på veggen. Nå håper vi flere tør å prøve, og vi regner med at dere kommer til å få se mer maling i bloggen vår fremover!

Generelt forsøker jentene å unngå å se på hvilke innredningstrender som kommer. I stedet prøver de å kjenne hva de selv synes er pent. Men de tror alle at vi kommer til å få se mye mer maling i innredningsbladene fremover. Og blant Sadolins utvalgte trend-farger oppdaget de fem vakre pasteller som straks fikk fart på inspirasjonen.

“– Er det viktig å matche? Tja, det er selvsagt viktig at fargene fungerer sammen og at det man gjør er gjennomtenkt. Fargematchingen må kjennes riktig i magen. Hvem skulle tro at grønt og rosa passet så godt sammen? Prøv deg frem og test kombinasjoner. Du kommer ganske snart til å se hvilke farger som fungerer sammen. Grått funker til alt, og til og med grått blir ekstra vakkert sammen med den rosa fra Sadolins trendpalett.” – Tatiana

Å arbeide fargerikt hørte ikke akkurat til stylinghverdagen før Homesick, men de ble så glade av disse vakre pastellene. Fargeskalaen er veldig takknemlig å jobbe med, og alle fargene passer så godt til hverandre. De har også plukket dem opp i innredningen for å skape en helhetlig følelse. Med Sadolins Tre og metall V Super malte de vanlige treesker i de ulike trendfargene.

“– Fra begynnelsen merket vi at det ikke var så stor forskjell mellom den skalaen vi har brukt, og det å male med hvitt. Men når man setter en hvit ting mot den grå veggen, så løftes detaljene og man forsterker det hvite.” – Mette

Se Homesick jentene i den ferdige stuen