Maling av beste kvalitet

Sadolin Top7

Top7 – stilsikre fargevalg for høstens prosjekt

Våre fargespesialister følger alltid godt med for å oppdage hva som rører seg innenfor mote, design og trender rundt om i verden. De siste årene ser vi en markert overgang bort fra det klassisk lyse og friske med hvite vegger. Folk lengter etter farger i hjemmet og blir stadig dristigere i sine innredningsvalg.

Sadolin Top7 er en moderne kolleksjon av utvalgte farger som vi virkelig er tilfreds med. Paletten går fra varme gråtoner via romantiske lilla nyanser til sotede farger som kan gi dramatiske kontraster. Ønsker du å skape et hjem med både personlighet, trendfølelse og harmoni? Da finner du sikkert en favoritt blant de sju fargene i Sadolin Top7!

Mange av fargene passer til hverandre, helt avhengig av hvilken følelse du ønsker å skape i rommet. Vi har fått hjelp av bloggeren og stylisten Tant Johanna, som viser hvordan du får frem det beste i fargene i Sadolin Top7. Du får også tips om hvordan du kan lage stilleben med farger, møbler og innredningsdetaljer, slik at veggene i hjemmet ditt blir et kunstverk i seg selv. I vår lille malerskole finner du praktiske tips om hvordan du lykkes med prosjektet ditt, og om hvor enkelt det faktisk er å skape fornyelse med farger. Resten er opp til deg og fantasien!

Johanna om sitt arbeid med Sadolin Top7

Fargeglade hilsener,
Sadolin