Maling av beste kvalitet

Colour News Inspiration – Contrast

Sadolin_ColourNews_Contrast_305

Du trenger ikke å være spesielt modig for å velge en litt mørkere farge. Fargene er nøye balansert for å skape en behagelig ro. Når vi maler, fokuserer vi ofte på fargen vi skal bruke. Noen ganger kan det imidlertid være bedre bare å se på den som en bakgrunn til alt det andre vi ønsker skal fremheves.

Sadolin_ColourNews_Bild1_610

Blueberry Crush er en mørk gråblå nyanse som gir et eksklusivt preg. Den er elegant sammen med lyse treslag, og her ser du også hvordan den fremhever det hvite i andre materialer. Dette er et hett tips om du har stukkatur eller høye gulvlister i hjemmet ditt. Slike elementer nyter godt av litt ekstra synlighet.

Sadolin_ColourNews_Bild4_610

Trenden med grå farger forsetter, og fordelen er at de gjerne oppleves svært ulikt om dagen og om kvelden. I tillegg får de en interessant dybde om belysningen er riktig. Det er ikke alltid let å finne den perfekte grånyansen på egen hånd, så vi anbefaler deg Salty Liquorice! Her har vi kombinert den med Cotton Candy på en stripete vegg som nesten blir som et kunstverk. Alt du trenger er en god maskeringsteip og et vater.

Sadolin_ColourNews_Bild5_610

Fudge er en spennende og sober mørkegul farge. Mange ser på gult som en sprelsk farge, men her heller den mot brunt for å gjøre mindre av seg og fungere som bakgrunn for detaljer i innredningen.

Sadolin_ColourNews_Bild2_300

På soverommet har vi valgt den varmbrune fargen Chocolate Syrup. Dette er en virkelig dyp nyanse som gjør seg ekstra godt på fondvegger. Også her ser du Cotton Candy som kontrastfarge, og resultatet blir en smakfull kombinasjon av karamell og sjokolade.

Sadolin_ColourNews_Contrast_610