Maling av beste kvalitet

Et arbeidsrom med kontraster

Hvert år undersøker våre fargeeksperter hos Sadolin de rådende trendene innen design og mote over hele verden. Det gir oss en spennende oversikt over hva fremtiden har å by på, og gjør at vi er fremsynte når det gjelder kommende trender. I år har vi tatt trendspaningen enda et skritt videre og fått hjelp av kjente innredningsbloggere, som har tolket våre trendfarger. Her ser du resultatet fra samarbeidet med Tant Johanna på den svenske bloggen lovelylife.se.

– Jeg synes det er så herlig at trendene begynner å bevege seg bort fra det klassiske med det lyse og lette. Det var derfor jeg falt for Sadolins litt mørkere fargeskala.

Tre Billy-bokhyller ble malt med maling for innendørs treverk i samme farge som veggen. En smart og rimelig måte å fornye innredningen på, og det gir helheten et mer eksklusivt preg.

På kontoret hennes er det både arbeidsflate og en stor porsjon personlighet. Den brune veggfargen møter livlige kontraster i turkise møbler og et par grønne planter. For Johanna er nettopp veggmaling en lett måte å uttrykke personlighet på, og hun synes det er synd at man ikke utnytter muligheten til å male mer og oftere. Ikke minst fordi et rom virkelig kan få en helt ny betydning med litt maling.

Johanna maler ofte møbler, og hon synes det blir fint, selv om hon ikke alltid er supernøye. Noen ganger vil man ha den hjemmemalte følelsen, men grunnarbeidet er viktig hvis det skal vare lenge. Vask alltid først med et ”før-maling-vaskemiddel”. Grunn ved behov og velg fremfor alt en god maling. Veggmaling blir ikke bra på møbler, så der skal man bruke maling for treverk innendørs. Man trenger slett ikke være proff, ikke vær redd for å spørre i butikken, for de vet nøyaktig hva du trenger.

– Jeg liker det når et hjem føles personlig og innbydende. Iblant kan det dreie seg om å ta inn den der litt “stygge” tingen som du virkelig liker og som har verdi for deg. Din bestemors gamle skrivebord som ikke er trendy, blir plutselig helt riktig i sammenhengen, fordi du liker det. Da blir det liksom på ordentlig!

Se Johanna i det ferdige arbeidsrommet